vineri, 1 mai 2015

Capsuni 5.99

Am fost ieri in brico, sa mai iau un sac de pamant, trebuie sa mai mut din rasadurile din runda a doua (capsuni si busuioc), plus ca mai am de plantat cate ceva zilele astea.
In fine, ajung in partea de afara, hai sa vedem ce mai gasim aici interesant. Capsuni, 5.99 RON. What? Un rasad, cu o planta de capsuna (a se citi UNA PLANTA), 5.99 RON. Langa ele, un ghiveci putin mai mare, cu al tip de capsuna, ceva mai mare, parea curgatoare, 20 si ceva de lei, bucata, o planta. Prieteneee, inseamna ca am o mica avere acasa.
Termin cumparaturile si ma duc acasa sa mut capsunile pe care le-am plantat a doua oara, si sa fac un calcul estimativ al economiei.

Am reusit sa scot din rasadnita o parte cu tot cu pamant, altele ca si patrunjelul, bucatica cu bucatica. Capsunile sunt foarte sensibile si cedeaza repede, deci trebuie umblat cu grija.
Am umplut 2 jardiniere cu amestec de pamant si substrat, iar la suprafata am asezat capsunile.

In continuare trebuie udate cu grija, pentru ca nu sunt foarte bine fixate in sol in acest moment. Ar fi bine de folosit o stropitoare cu pulverizator.

Succes!












2 comentarii:

  1. Fain, am si eu exact acelasi proiect dar pe meleaguri straine. Succes in continuare si poate schimbam ceva experienta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, eu incurajez cat mai multa lume sa faca asta. Spor in continuare!

      Ștergere